Spookfiles tegengaan met een app

Terugkijken: open college Talking Traffic

Datum: 26 juni 2020

Lengte: 2 uur

Experts: Marcel Westerman van IenW met gespreksleider Erik Wegh

Inhoud: Marcel Westerman vertelt over de publiek-private samenwerking Talking Traffic. Hij gaat in op de start, de ontwikkeling en de huidige organisatie van Talking Traffic. Dit ook tegen het licht van de organisatie van Bestuurlijk Nederland: het Huis van Thorbecke.

Centraal staat 'de nieuwe werkelijkheid': naast nieuw (interactief) instrumentarium, zoals de iVRI, vraagt de huidige tijd ook om andere competenties bij professionals. En dat op het niveau van de gehele organisatie van een wegbeheerder: van Strategie & Innovatie tot Beheer & Realisatie. Onder leiding van gespreksleider Erik Wegh gaat Marcel in op vragen die leven bij deelnemers over de manier waarop overheid en markt meer kunnen samenwerken.

download de sheets

Alle colleges op een rij 

In 2019-2020 organiseerde Platform WOW samen met Provincie Overijssel een reeks open colleges Smart Mobility, in het kader van het opleidingsprogramma Slimme en Groene Mobiliteit. Wegens grote interesse bieden we een vervolg, maar nu online, aan in de periode van 15 mei tot en met 3 juli 2020. Het totaaloverzicht van alle komende colleges vind je in dit nieuwsbericht.