Meeloopdagen (vol)

Hoe doen jullie dat?!

Introductie

Beeldmerk Week van de WOW-factor

Noot: de meeloopdagen zitten vol. Wel kun je je nog aanmelden voor de reservelijst.

De meeloopdagen zijn weer terug van weggeweest! Na bijna twee jaar thuis en online te hebben gewerkt willen we dit jaar elkaar weer ontmoeten. Tijdens de week van de WOW factor van 31 oktober tot en met 4 november organiseren we daarom opnieuw de meeloopdagen. Elkaar ontmoeten als water- en wegprofessional en onderling kennis en ervaringen uitwisselen, dat is waar de meeloopdagen voor staan.

Dit jaar doen er maar liefst 30 verschillende organisaties mee, waaronder verschillende gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven, Rijkswaterstaat, marktpartijen en kennisorganisaties. Kijk in het aanmeldformulier welke organisatie nog een plek voor je heeft. Ga jij op watersafari Waterschap Hollandse Delta of loop je liever mee bij iemand van de Provincie Noord-Holland? Schrijf je snel in, want vol = vol.

Noot: staat jouw organisatie nog niet in het formulier en vind jij dat dit wel zou moeten? Stuur even een mailtje naar meeloopdagen@platformwow.nl.

Praktische informatie

Locatie
Op locatie
Evenementdatum
31 oktober - 4 november 2022
Kosten
Geen
Doelgroep
Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer
Contactpersoon
Samantha Wicht
Samantha Wicht
Coördinator onderwijsprojecten, young professionals en meeloopdagen

Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag kan jij met een collega van een andere organisatie over de schouder meekijken. Het is een mooie laagdrempelige manier om van elkaar te leren. Nieuwsgierig naar wat je kan verwachten? Kijk dan snel naar de ervaringen van collega’s uit voorgaande jaren.

Voor wie zijn de meeloopdagen bedoeld?

Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer is van harte welkom om mee te doen. Dus of je nou een directeur bent, een uitvoerder, projectondersteuner, beleidsmedewerker, accountmanager of werkzaam in de communicatie: schrijf je vooral in, we kunnen allemaal van elkaar leren. De afgelopen jaren zijn er al meer dan 2.000 meeloopdagen georganiseerd. De ervaringen laten zien dat een dag meelopen inspirerend werkt, enorm leerzaam is en vaak het startpunt is van succesvolle samenwerkingen.

Een greep uit eerdere ervaringen

Van Hoogheemraadschap Rijnland naar Waterschap Drents Overijsselse Delta: schitterend om te zien hoe het ergens anders werkt