Terugblik Mobility meets Philosophy in de regio: Eindhoven

Introductie

Woensdagochtend 18 november organiseerde Platform WOW samen met NMTM de Meet Up Mobility Meets Philosophy. Dit keer vanuit gemeente Eindhoven. Met als doel: anders kijken naar de mobiliteitsopgaven waar we voor staan. Jan Willem van der Pas trapte de sessie af: ‘Een veilig, slim en duurzaam mobiliteitssysteem met grootstedelijke allure, dat past bij de maat van Eindhoven. Vandaag gunnen we onszelf de tijd om eens ‘zuurstof naar onze hersenen te voeren’ rondom dit vraagstuk. Want kijken met een andere bril past uitstekend bij die unieke innovatiekracht en creativiteit, die in ons Eindhovens DNA zit.’

Anders kijken naar jouw opgave met Platform WOW

De filosofische discussie is onderdeel van de online reeks ‘Mobility meets Philosophy in de regio’ waarin beheerders geïnspireerd raken om anders te kijken naar hun mobiliteitsopgaven. Eerder organiseerden we al Mobility meets Philsophy in Apeldoorn over duurzame bereikbaarheid van de stad. Bekijk hier de terugblik. Gemeente Eindhoven schat ook de blik van de wegbeheerder van de toekomst op waarde. Tijdens de sessie op 18 november spraken zij de intentie uit om Technasium-leerlingen in de regio te betrekken bij hun infra- en mobiliteitsopgaven. Dit kan samen met Platform WOW, lees hier.

Experts

Jan-Willem van der Pas
Jan-Willem van der Pas
Gemeente Eindhoven
Programmaleider Verkeer en Vervoer
Naomi Jacobs
Naomi Jacobs
Schrijver en filosoof
Henk Oosterling
Henk Oosterling
Ecosoof

Samenwerkingspartners

Platform WOW
NMTM
Gemeente Eindhoven