Open college Professioneel samenwerken aan maatschappelijke opgaven

Open collegereeks Smart Mobility in Noord Nederland

Introductie

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Om antwoorden te geven op de huidige complexe maatregelen zullen organisaties veel meer moeten samenwerken dan in het verleden. Ook organisaties met een verschillende aansturing en cultuur. Publiek-private samenwerking is daar een goed voorbeeld van.

Maar op welke wijze werk je op een goede, effectieve en transparante manier samen? Frytskje Simonis heeft veel ervaring met nieuwe samenwerkingen in diverse sectoren (mobiliteit, zorg). Zij neemt ons mee in wat er komt kijken om sprake te laten zijn van professionele samenwerking en wat daarbij de juiste professionele opstelling is.

Dit college is onderdeel van het opleidingsprogramma ‘Aan het werk met slimme en groene mobiliteit, waarin ervaren professionals, die nu niet werkzaam zijn binnen het werkveld van smart mobility, hiervoor worden opgeleid.

Praktische informatie

Locatie
Provinciehuis, Sint Jansstraat 4, 9712 JN, Groningen
Evenementdatum
16 februari 2024
Tijd
13:00 - 16:00 uur
Kosten
geen
Doelgroep
Wegbeheerders en iedereen met interesse in de integrale duurzaamheidsagenda
Contactpersoon WOW
Rianne Croes
Rianne Croes
Communicatieadviseur

Sprekers

Frytskje Simonis
Frytskje Simonis
Ideeënwerk
Procesbegeleider

Samenwerkingspartners