Open college Deelmobiliteit en Hubs

Open collegereeks Smart Mobility in Noord Nederland

Introductie

De complexe maatschappelijke opgaven waar wij voor staan hebben vaak te maken met keuzes in het gebruik van schaarse ruimte. “Niet alles kan (overal)”, stelde rapport Remkes onlangs. Een vierkante meter kan maar één keer worden uitgegeven.

Deelmobiliteit en hubs kunnen een bijdrage leveren aan deze keuzes en zijn met een gestage opmars bezig. Naast fysieke keuzes betreft dit ook een bepaalde acceptatie van de maatschappij. Martin Coutz en Han-Paul van Westing nemen ons mee in ontwikkelingen en manieren van aanpak om deze transitie tot wasdom te laten komen.

Dit college is onderdeel van het opleidingsprogramma ‘Aan het werk met slimme en groene mobiliteit, waarin ervaren professionals, die nu niet werkzaam zijn binnen het werkveld van smart mobility, hiervoor worden opgeleid.

Praktische informatie

Locatie
Provinciehuis, Sint Jansstraat 4, 9712 JN, Groningen
Evenementdatum
19 januari 2024
Tijd
13:00 - 16:00 uur
Kosten
geen
Doelgroep
Wegbeheerders en iedereen met interesse in de integrale duurzaamheidsagenda
Contactpersoon WOW
Rianne Croes
Rianne Croes
Communicatieadviseur

Sprekers

Martin Coutz
Martin Coutz
Provincie Drenthe | Groningen
Programmamanager Hub
Han-Paul van Westing
Han-Paul van Westing
Deesy

Samenwerkingspartners