Week van de WOW-factor 2022

31 oktober tot en met 4 november 2022

Zonder elkaar ben je niks, met elkaar zijn we alles

Logo Week van de WOW-factorDe Week van de WOW-factor 2022 was een week waarin we extra investeerden in het creëren van ontmoetingen, samenwerkingsverbanden en duurzaam inspiratie opdoen, door en voor weg- en waterbeheerders. Dat deden we door het organiseren van de Meeloopdagen én we zetten een aantal 'gewoon bijzondere' collega's extra in het zonnetje.

 

Meeloopdagen 2022

Maar liefst 250 collega's in het weg-, vaarweg en waterbeheer liepen deze week mee met een vakgenoot in een andere organisatie. Met een geweldig aanbod vanuit gemeentes, provincies, waterschappen, Rijkswaterstaat, havenbedrijven, drinkwaterbedrijven, kennisinstellingen, koepelorganisaties en marktpartijen, is er volop kennis en ervaringen uitgewisseld. Op die manier inspireren we elkaar, zorgen we dat het wiel niet steeds opnieuw hoeft te worden uitgevonden én ontstaan er nuttige samenwerkingen.

We kregen de mooiste verhalen foto's opgestuurd. 

Bekijk het verslag van de Meeloopdagen 2022

Nieuwe WOW-rubriek: 'Gewoon bijzonder'

Achter ons netwerk van wegen, vaarwegen en wateren zit een netwerk van duizenden beheerders die elke dag 'gewoon' hun werk doen. Hoewel dit met de nodige bescheidenheid gebeurt, leveren zij een bijzondere bijdrage aan onze sector. En daar mogen we best trots op zijn! In de rubriek 'Gewoon bijzonder' vertelt iedere dag een collega over zijn of haar passie voor het werk. Je leest over de bijzondere details en wat het werk zo mooi maakt.

Ga naar de Gewoon bijzonder verhalen