Wat we doen

Op welke manier kunnen we samenwerken?

Platform WOW staat voor Water ontmoet Water en Weg ontmoet Weg. We organiseren, faciliteren en initiëren kennisdeling, ontmoeting en samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders. Maar hoe doen we dat? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor. Het is en blijft maatwerk omdat we met verschillende mensen en organisaties uit het wegen- en waternetwerk te maken hebben. Hieronder vind je verschillende manieren waarop we onze missie mogelijk maken. 

Bijeenkomsten organiseren

Wil jij een werkwijze, project of kennis uit de praktijk delen, waar andere beheerders hun voordeel mee kunnen doen? Of ben je benieuwd naar de kijk van andere beheerders op een vraagstuk waar jij mee worstelt? Wij helpen je met alles wat bij het opzetten van een online en offline bijeenkomst komt kijken.

Praktijkvoorbeelden delen

Platform WOW deelt op verschillende manieren praktijkvoorbeelden met het netwerk. Bijvoorbeeld in een online of offline bijeenkomst, een zomerschool of in onze online etalage.

Mensen enthousiasmeren voor weg- en waterbeheer

Platform WOW organiseert verschillende initiatieven en bijeenkomsten om alle generaties (jongeren, young professionals, experts en Passionado's) te (blijven) enthousiasmeren voor weg- en waterbeheer.