Bijeenkomsten en webinars

Bijeenkomsten en ontmoetingen organiseren, online en offline

Wil jij een werkwijze, project of kennis uit de praktijk delen, waar andere beheerders hun voordeel mee kunnen doen? Of ben je benieuwd naar de kijk van andere beheerders op een vraagstuk waar jij mee worstelt? Wij helpen je met alles wat bij het opzetten van een online en offline bijeenkomst komt kijken. Centraal bij al onze activiteiten staat samenwerking tussen overheden en het creëren van impact. We kijken welke drempels we kunnen wegnemen om daadwerkelijk samen aan de slag te gaan.

Neem contact met ons op

Elkaar live ontmoeten

Breder kijken dan je eigen opgave en hier samen aan werken, dat is wat Platform WOW stimuleert. Dit doen we door middel van impactvolle bijeenkomsten over thema’s die zowel regionale als de landelijke opgaven raken.

Platform WOW organiseert samen met het netwerk symposia, werksessies en kennisdagen die activeren en inspireren. Heb je zelf een idee, vraagstuk of opgave waar je graag een bijeenkomst aan zou wijden met collega’s uit het werkveld? Klop dan aan bij ons. We kijken samen met jou welke opzet het beste past bij het doel dat je voor ogen hebt. Daarnaast helpen we je bij het bereiken van de juiste doelgroep en het voorbereiden van de sprekers en werkvormen.

Ook organisatorische aspecten als de registratie van deelnemers en het vinden van een passende locatie faciliteren wij. Zo helpen wij jou je opgave een stap verder te brengen. Samen met het netwerk.

Elkaar online ontmoeten

Met een online bijeenkomst kun je op een laagdrempelige manier een groot publiek bereiken. Soms past dat gewoon beter. Denk hierbij aan een WOW-webinar: een online presentatie van 30 tot 60 minuten, die deelnemers vanaf elke computer met een internetverbinding kunnen volgen en waarbij men live vragen kan stellen aan de sprekers. Platform WOW stelt hiervoor het online platform, een facilitator en de technische ondersteuning beschikbaar. Het webinar wordt na afloop ondertiteld en online beschikbaar gesteld; zo is het makkelijk te delen met je collega’s of netwerk.

Vraagt jouw verhaal meer interactie? Dan kan dat. We kijken welke vorm en begeleiding zowel vooraf als tijdens de sessie nodig is, om jouw boodschap of verhaal over te brengen en de deelnemers te activeren. En na de online bijeenkomst verzorgen we de communicatie, zodat deelnemers op de hoogte blijven.