Meeloopdagen 2023

Tijdens de Week van de WOW-factor van 30 oktober tot en met 3 november 2023 kunnen mensen werkzaam in het weg-, vaarweg- en waterbeheer een dag meekijken over de schouder van een collega in een andere organisatie.

Jouw organisatie doet toch ook mee?

Dit jaar vindt de zevende editie van de Meeloopdagen plaats van 30 oktober tot en met 3 november 2023. Net als in de vorige edities (bekijk de verhalen van 2022) gaat het erom dat collega’s van andere organisaties een dag(deel) kunnen meekijken over de schouder van een collega uit jouw organisatie.

Stelt jouw organisatie ook meeloopplekken beschikbaar? Geef uiterlijk 21 april via onderstaande knop door hoeveel plekken jullie als organisatie beschikbaar stellen. En wie hiervoor contactpersoon is (meestal iemand bij de HR-afdeling). Daarmee krijgen jullie eigen medewerkers twee weken week eerder toegang tot het inschrijfformulier dan organisaties die geen plekken beschikbaar stellen.

Aantal plekken in jouw organisatie doorgeven

Wie kan zich inschrijven?

Als het aantal aangeboden meeloopplekken bekend is, kan iedereen die werkt aan (of in) weg-, vaarweg- of waterbeheer zich inschrijven voor de meeloopdagen. Van bestuurders tot uitvoerders en van overheid tot markt. Hoewel we de meeloopdagen vaker hebben georganiseerd, kunnen we niet voorspellen op wat voor thema’s of onderwerpen mensen zich gaan inschrijven. Wel kunnen we zeggen dat het een mooie laagdrempelige manier is om van elkaar te leren en inspiratie op te doen voor de dagelijkse werkzaamheden!