Brugdialoog Highlights Infra5Daagse

Introductie

Op woensdag 25 mei voeren we de dialoog met elkaar over de highlights van de Infra5Daagse (16-20 mei). Wat gebeurt er als je 75 bestuurders op een eiland zet? Kan een club van bestuurders uit de infra- en bouwsector in vijf dagen tot besluiten komen die het startsein vormen voor een gedegen aanpak voor de toekomst?

Het doel van de vijfdaagse: een breed gedragen en visionair plan dat ons vanaf nu tot in de verre toekomst helpt om Nederland veilig, bereikbaar en welvarend te houden.

Wij nemen je mee in de highlights van de vijfdaagse, gaan in kleine groepjes met elkaar in gesprek over het impact van deze 'booster' en kijken samen vooruit tijdens de afsluitende plenaire terugkoppeling. 

Zoals altijd beginnen we de dialoog met een korte inleiding door een aantal professionals uit het werk. De inleiders van 25 mei zijn in ieder geval: Anita Baas (TU Delft), Marco Hofman (provincie Noord-Holland) en Fred Westenberg (Platform Bruggen). Tevens alle drie trekkers van het Brugdialogen-initiatief.

Verder proberen zij nog bestuurders te verleiden om op 25 mei te pitchen en aan te schuiven bij de gesprekken. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
25 mei 2022
Tijd
08.00 - 09.15 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Deskundigen/professionals die inhoudelijk betrokken zijn bij het vraagstuk van het toekomstbestendig onderhouden en beheren van civiele kunstwerken in Nederland
Contactpersoon WOW
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Inleiders

Marco Hofman

Provincie Noord-Holland

Strategisch adviseur beheer

Anita Baas

Rijkswaterstaat

Programmadirecteur Programma 'Implementatie Verzorgingsplaats van de Toekomst'

Fred Westenberg

Platform Bruggen

Voorzitter

Samenwerkingspartners