Terugkijken: Kick-off Club van 25, Samen grip op ons areaal

Introductie

Op 7 april vond de kick-off van de Club van 25 plaats. In deze werkgroep worden de krachten gebundeld van 25 Nederlandse brugbeheerders om samen meer grip te krijgen op hun (bruggen)areaal. Zij brengen alle bruggen in hun areaal en de staat hiervan in beeld en ze ontwikkelen samen een meerjarige prognose ten behoeve van de instandhouding hiervan.

Ondanks dat het een besloten werkgroep is delen we wel graag de presentatie van Hendrik van Meerveld van TNO over het prognoserapport civiele infrastructuur met het netwerk. Net als de toelichting op de drie doelen van de Club door Fred Westenberg van Platform Bruggen en twee deelnemers van de Club: Janus Hermans (provincie Noord-Brabant) en Ad van Vugt (gemeente 's-Hertogenbosch)

Deelname aan de werkgroep

We zoeken nog verschillende soorten beheerders voor de werkgroep: Rijk, Provincie, Gemeenten, Waterschappen, Pro-Rail). Wil je een actieve bijdrage leveren aan deze werkgroep? Laat ons dan weten dat je interesse hebt en wij nemen contact met je op. 

Contactpersoon

Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Platform WOW
Eventmanager en communicatieadviseur

Een deel terugkijken

Samenwerkingspartners