Vier trainees voor ROKT traineeship civiele tecniek

De sollicitatieprocedure voor het ROKT-traineeship is inmiddels gesloten. Vier trainees met een technische achtergrond grijpen de kans aan om in september te starten met het traineeship. ROKT staat voor de bundeling van krachten door Rijkswaterstaat Oost-Nederland, provincie Overijssel, KWS en Traffic Service Nederland. 

Let’s get started!

De trainees starten maandag 2 september, elk bij een andere organisatie die aangesloten is bij het ROKT-traineeship. Twee jaar lang werkervaring opdoen in vier verschillende organisaties. Gezamenlijk nemen zij deel aan het traineeprogramma van Rijkswaterstaat. Hun eerste gezamenlijk opdracht zal zijn mee te helpen bij het bekendmaken van het traineeprogramma ROKT. Want vanaf september 2020 is er ruimte voor zeker nog zes trainees! Zo bereiken we hopelijk nog beter de generatie waar het ROKT-traineeship voor is bedoeld. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van ROKT.

Wie zijn de vier trainees?  

Houd onze kanalen in de gaten: vanaf september stellen we de trainees aan jullie voor en bevragen wij hun ambities en verwachtingen voor de komende periode.

Samen kom je verder

Met het tot stand brengen van het traineeprogramma door overheidsorganisaties en het bedrijfsleven leveren deze betrokkenen een bijdrage aan de grote vraag naar gekwalificeerd technisch personeel.

WOW & ROKT

De afgelopen periode heeft Platform WOW gewerkt aan het leggen van contacten met onderwijsinstellingen, ontwikkeling van de website en het opstellen van de samenwerkingsovereenkomst tussen bovengenoemde partijen. Daarnaast worden de kanalen van Platform WOW ingezet om te communiceren over ROKT. De komende twee jaar blijven we ons bezighouden met de regie van het traineeprogramma.