Webinar Klimaatneutraal en Circulair Assetmanagement en Opdrachtgeverschap (KCAO)

Genomineerd voor de WOW-prijs 2023

Over het webinar

Binnen het KCAO-project werken meer dan 100 waterschapscollega’s aan de vertaling van de landelijke duurzaamheidsambities naar concrete maatregelen en oplossingsrichtingen. Het project is als één van de acht genomineerden in de running voor de WOW-prijs 2023.

Tijdens het webinar hoor je alles over de aanleiding, doelstelling en beoogde resultaten van het KCAO-traject. Daarnaast krijg je een sneak-preview van de resultaten: handreikingen en adviezen waarmee de doelen voor klimaat en circulariteit worden geconcretiseerd voor vijf waterschapsassets: RWZI’s, gemalen, transportleidingen, waterkeringen en oeverconstructies. Lees meer over KCAO via onderstaande links en schrijf je voor het webinar op woensdag 14 september van 15.00 tot 15.45 uur om hier meer over te weten te komen en jouw vragen te stellen!

Sprekers

  • Bas Nanninga, Beleidsadviseur Circulaire economie namens de Unie van Waterschappen en opdrachtgever voor de procesbegeleiding van het KCAO-traject.
  • HenkJan van Meer, beleidsadviseur duurzaam publiek opdrachtgeverschap / circulaire bouweconomie / inkoop en aanbesteding bij Unie van Waterschappen en opdrachtgever richting de ingenieursbureaus binnen KCAO.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
14 september 2023
Tijd
15.00 - 15.45 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Alle geïnteresseerden
Contactpersoon WOW
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Sprekers

Henkjan van Meer
Henkjan van Meer
Unie van Waterschappen
Beleidsadviseur Publiek opdrachtgeverschap / circulaire bouweconomie / inkoop en aanbesteding
Bas Nanninga
Bas Nanninga
Unie van Waterschappen
Beleidsadviseur Circulaire economie