Brugdialoog: gebundeld aanbesteden in de infra

Keersluis Den Oever

Keersluis Den Oever

Introductie

Op 24 februari voeren we de dialoog met elkaar over gebundeld aanbesteden in de infra. Want: door opgaven te bundelen kunnen we anticiperen op de infra-opgaven voor de komende jaren.

Gebundeld aanbesteden houdt in dat je meerdere objecten (bruggen, sluizen, stuwen, etc) onderbrengt in één contract. Daardoor ontstaat er een langduriger relatie tussen opdrachtgever(s) en marktpartij(en) en daarmee meer ruimte voor innovatie, duurzame oplossingen en efficiencyverbetering.

Iedereen die in de infra-sector werkt krijgt hier vanuit het eigen perspectief mee te maken. Tijdens deze brugdialoog behandelen we een aantal succesvolle voorbeelden en voeren we het gesprek over hoe jij hiermee verder kunt. Welke condities zijn ervoor nodig om hiermee aan de slag te gaan?

De inleiders:

  • Dick van Klaveren (Rijkswaterstaat)
  • Henrie van Buuren (Volkerrail)
  • Nathalie van Dalen (De Bouwcampus)
  • Willemijn Visscher (Bouwend Nederland)

Zoals altijd beginnen we de dialoog met een korte inleiding door de experts en gaan we daarna in kleine groepjes met elkaar in gesprek. Om 09.00 uur vindt de plenaire terugkoppeling plaats. We zien je graag verschijnen!

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
24 februari 2022
Tijd
08.00 - 09.15 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Deskundigen/professionals die inhoudelijk betrokken zijn bij het vraagstuk van het toekomstbestendig onderhouden en beheren van civiele kunstwerken in Nederland
Contactpersoon WOW
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Inleiders

Dick van Klaveren
Dick van Klaveren
Rijkswaterstaat
Projectmanager
Henrie van Buuren
Henrie van Buuren
Volkerrail
Manager business development & transitie
Willemijn Visscher
Willemijn Visscher
Bouwend Nederland
Verenigingsmanager

Samenwerkingspartners