Webinar Milieukostenindicator (MKI) Fryslân en Groningen - alleen voor overheden

Waarborg duurzaamheid in je aanbesteding

Werk jij aan de Openbare Ruimte of de grond- weg- en waterbouw (GWW)? En zoek je naar de manier om duurzaamheid te waarborgen in je aanbestedingen? Steeds meer wordt duidelijk hoe wij de markt kunnen uitdagen om zo onze projecten te verduurzamen. Inkoop en projectmanagement zijn hierin cruciaal. Tegelijkertijd is er op dit vlak altijd ruimte voor verbetering, met name op het gebied van kennis rondom de aanbestedingsinstrumenten.

Samen met de twaalf provincies en Duurzaam GWW organiseren we een reeks regionale online bijeenkomsten voor gemeenten, waarin we uitleg geven over twee belangrijke onderdelen van duurzaam inkopen:

  • de MilieuKostenIndicator (MKI)
  • de berekeningssoftware DuboCalc

Dit webinar op 21 september gaat over de MilieuKostenIndicator en is in de eerste plaats bedoeld voor medewerkers van gemeenten in Fryslân en Groningen. Werk je bij een andere overheidsinstantie of in een andere regio? Dan ben je ook van harte welkom om mee te doen. Kijk ook even op de reekspagina wanneer de training in jouw regio plaatsvindt. Op 28 september is het bijbehorende webinar over DuboCalc voor deze regio's.

Praktische informatie

Locatie
online
Evenementdatum
21 september 2021
Tijd
13.00 - 15.00 uur
Kosten
geen
Doelgroep
Collega's bij gemeenten en andere overheden die werken aan de Openbare Ruimte en/of GWW
Contactpersoon
Willem de Kock
Willem de Kock
Projectleider Kennisdeling en Samenwerking

Sprekers

Martijn Weening
Martijn Weening
Provincie Noord-Holland
Sustainability consultant

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Duurzaam GWW
Provincie Noord-Holland