Terugblik WOW Netwerk Padel Event

Verbinding slaan tussen weg en water

Introductie

Op vrijdag 22 maart organiseerde Platform WOW de eerste editie van een Netwerk Padel Event. Tijdens deze bijeenkomst speelden ruim veertig collega's padel met elkaar op de banen van HAL22 in Utrecht. 

We begonnen het event met een inspirerende sessie van Bart Hansma over het inbouwen van pauze en reflectiemomenten in je werk (én in de sport). Kijk of je momenten kunt inbouwen in je werkdag waarbij je even schakelt van actie naar reflectie. Hieronder vind je enkele technieken die Bart ons leerde, probeer ze vooral nog eens uit: 
  • De ademruimte/zenspresso
  • De fysiologische zucht (dubbele inademing door je neus, langzaam uit door de mond)
  • De mini-bodyscan (inademing en dan bewust worden van je lichaam, contact met je kleren, temperatuur, buik, borstgebied, gezicht, etc.)
  • De sniper breath / Boxed Breathing: 4 seconden in, 4 seconden vast, 4 seconden uit, 4 seconden vast (2-4 keer het rondje maken). 

Daarna was het tijd om de baan op te gaan en speelden we in verschillende samenstellingen en niveaus ieder zo'n 4 of 5 potjes. Tussendoor werd er veel kennisgemaakt tussen de deelnemers. Na afloop was er nog meer tijd om te netwerken onder het genot van een welverdiend drankje. 

We bedanken alle deelnemers voor dit geslaagde event. Het was leuk om de vele ontmoetingen tussen de aanwezige beheerders te zien in deze sportieve setting!

Mentimeter uitkomsten voorbeeld pauzemomenten
Mentimeter uitkomsten voorbeeld pauzemomenten

Extra: ademhalingsoefeningen

Bron , Tim Feriss & Dr. Andrew Huberman

Spreker

Bart Hansma
Bart Hansma
Platform WOW
Dagvoorzitter en verbinder

Organisator

Platform WOW