Terugblik op de regionale bijeenkomst over veiligheid bij wegwerkzaamheden - Rosmalen

Introductie

Op donderdag 5 oktober kwamen verschillende overheden en marktpartijen samen om hun kennisbehoefte over veiligheid bij wegwerkzaamheden aan te vullen én om met elkaar hier verder over door te praten. Er blijken namelijk aanzienlijke verschillen te zijn in hoe wegbeheerders omgaan met veiligheid bij wegwerkzaamheden.

Aannemers, verenigd in Bouwend Nederland, willen graag de veiligheidscultuur rondom verkeersmaatregelen verbeteren. De reeks met regionale bijeenkomsten (Rosmalen, Assen en Barendrecht) is een van de initiatieven om hier beweging in te krijgen. Je kunt de presentatie van Rob van Maanen inzien en contact opnemen met een van de initiatiefnemers van Bouwend Nederland. 

Naar verwachting vindt er volgende jaar nog een bijeenkomst rondom dit onderwerp plaats. Heb jij een bepaald vraagstuk of initiatief passend bij dit onderwerp? Contact dan een van de collega's van Bouwend Nederland (contactgegevens hieronder). 

Spreker

Rob van Maanen
Rob van Maanen
CROW
Trainer Docent Regioconsulent Kenniscoach RAW

Initiatiefnemers

Ronald van der Sanden
Ronald van der Sanden
Raadgevend Adviseur, voorzitter Technische commissie Verkeersmaatregelen
Heijmans en Koninklijke Bouwend Nederland
Geri van den Brink
Geri van den Brink
Van Doorn
Bedrijfsleider Verkeer
Niels Meerkerk
Niels Meerkerk
BUKO Infrasupport
Regiomanager Zuid-Oost bij Buko Infrasupport vestigingen Eindhoven, Elst en Ittervoort

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Bouwend Nederland