Terugkijken Kennissessie Timmeren aan de gezonde weg

Terugblik

Op dinsdag 2 november, tijdens de Week van de WOW-factor, organiseerden we een online kennissessie over de Gezonde Weg. Want ja: we zijn goed op weg naar een gezonde(re) leefomgeving. Maar er kan nog meer. Om écht samen met alle betrokkenen in een project duurzame gezondheidseffecten voor inwoners te realiseren, is vooral de passende mindset nodig. De volgende experts vertellen over hun ervaringen en kijk op dit thema:

  • Programmamanager Hetti van Hamersveld (Provincie Zuid-Holland) over de belangrijkste lessen van De Gezonde Weg.
  • Thalia Verkade, co-auteur van ‘Het recht van de snelste’, bezit de gave om opnieuw te kijken naar dingen die je dacht te kennen. Zo ook onze blik op mobiliteits- en infravraagstukken.
  • Noël van Dooren, Provinciaal Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit bij de Provincie Zuid-Holland: een reflectie vanuit Ruimtelijke Kwaliteit op het thema.

Onze droom is om een weg écht gezond te maken! En om dat te bereiken zoek ik namens het programma De Gezonde Weg samenwerkingspartners. Organisaties die hier ook mee bezig zijn en zoeken hoe zij dit kunnen borgen. Het lijkt me leuk om hier een netwerk voor op te starten. Je kunt je melden bij Platform WOW.

Hetti van Hamersveld, provincie Zuid-Holland

Kijk de video terug

Experts

Hetti van Hamersveld

Provincie Zuid-Holland

Adviseur

Jan Harm Brouwer

Provincie Zuid-Holland

Teamtrekker Lucht en Geluid

Thalia Verkade

De Correspondent

Correspondent Mobiliteit & Straatleven

Noël van Dooren

Provincie Zuid-Holland

Provinciaal Adviseur Ruimtelijke Kwaliteit

Samenwerkingspartners