Terugkijken: kennissessie Leidraden Circulair Inkopen en Meten van Circulariteit

Terugblik

De doelstellingen als het gaat om circulariteit zijn ons allen bekend. Bijvoorbeeld dat de bouw in 2050 volledig circulair werkt. Hoe kun jij hier in je werk aan bijdragen? Op donderdag 8 juli organiseerden we een online kennissessie over de nieuwe leidraad ‘circulair inkopen’ en de implementatie van de leidraad ‘meten van circulariteit’. Platform Circulair Bouwen 2023 ontwikkelde deze gezamenlijke uitgangspunten en handelingswijzen om circulair inkopen en meten inzichtelijker en eenvoudiger te maken. En om samen de transitie naar een circulaire bouweconomie werkelijk te maken. Op 8 juli gingen we in op wat er in de leidraden staat. Hoe jij deze kunt toepassen en vooral: wat je daarvoor nodig hebt. En hoe je je collega’s hierin meeneemt. 

Sprekers

Sybren Bosch
Sybren Bosch
Copper8
Voorzitter van het Actieteam Circulair Inkopen Platform CB’23
Reinier de Nooij
Reinier de Nooij
Optimal Planet
Lid actieteams Leidraad Circulair Inkopen en Meten van Circulariteit, implementatietraject Meten van Circulariteit Platform CB'23

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Platform CB'23

Kijk de sessie terug (58 min.)