Terugkijken kennissessie Uniformeren van asfaltmengsels

Over dit evenement

Op woensdag 2 december organiseerde Platform WOW in samenwerking met BouwCirculair een online kennissessie met als doel de vraag naar overbodige asfaltmengsels te beperken. Zo wordt duurzaamheid binnen de asfaltketen vergroot.

Deelnemen aan de themagroep 'Uniformering Eisen Asfaltmengsels' 

Om de uitkomsten van de sessie te concretiseren hebben BouwCirculair en Platform WOW de deelnemers opgeroepen om bij te dragen in de themagroep 'Uniformering Eisen Asfaltmengsels'. Om samen toe te werken naar een stappenplan. Zowel opdrachtgevers als marktpartijen zijn uitgenodigd hieraan deel te nemen!

Wil jij ook onderdeel uitmaken van de themagroep 'Uniformering Eisen Asfaltmengels'? Meld je dan aan via info@bouwcirculair.nl De themagroep komt in de eerste helft van 2021 een aantal keer online bij elkaar. Het stappenplan presenteren we in september 2021.

Samenwerkingspartners

Platform WOW - Water ontmoet Water en Weg ontmoet Weg
Bouwcirculair - beweging in ketens