Kijk de online kennissessie over de proeftuin Duurzame Grondstabilisatie terug

Lengte: 1.13.26 uur

Experts: Daaf de Kok (BouwCirculair), Ton van Beek (SKG-IKOB), Bernd van den Berg (Omgevingsdienst Midden-Holland), Arend van Woerden (Sweco), Anton Bunt (TerraStab), Sytze Keuning (Bioclear earth bacteriën), Wolter Rattink (Lignostar), Gertjan de Jonge (Elgra).

Inhoud: de Proeftuin Duurzame Grondstabilisatie richt zich op verduurzaming van grondbehandeling. Het doel is om duurzame alternatieven te onderzoeken die passen in de principes van de circulaire economie. Voor de proeftuin Duurzame Grondstabilisatie is BouwCirculair op zoek naar vijf tot tien nieuwbouwprojecten van verschillende opdrachtgevers. Deze online kennissessie geeft jou als opdrachtgever inzicht in de proeftuin, de monitoring en de oplossingen gepitched door marktpartijen.