Week van de WOW-factor 2020

Waar ligt jouw veerkracht?

WOW-factor

De Week van de WOW-factor staat dit jaar in het teken van Resilience, oftewel veerkracht. Flexibel en wendbaar zijn, je makkelijk kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden, snel herstellen en nog sterker jouw opgave tegemoet treden na veranderingen: het zijn eigenschappen die we als weg-, vaarweg- en waterbeheerders harder nodig hebben dan ooit.

Resilience

De actualiteit vraagt ons meer dan ooit ons persoonlijke aanpassingsvermogen aan te spreken. Voor onze sector ligt die uitdaging er echter al veel langer. Hoe zorgen wij samen voor een veerkrachtige en toekomstbestendige infrastructuur in een omgeving waarin veranderingen elkaar in rap tempo opvolgen? Hoe gaan we om met innovaties in kunstwerken die decennia lang mee moeten gaan? Hoe maken we duurzaamheid en innovatie een onderdeel van onze normaal?

Afsluitdijk Dam 15

Samen werken

Tijdens de Week van de WOW-factor van 26 oktober tot en met 2 november 2020 organiseren we verschillende activiteiten waarin deze vragen centraal staan. Zodat onze verschillende organisaties nog meer van elkaars werk op de hoogte zijn, we voorbeelden van elkaar over kunnen nemen, of juist niet, met elkaar meedenken en elkaars opgave nog meer kennen en respecteren. Alles om ons gezamenlijke doel te dienen: veiliger, duurzamer en efficiënter (vaar)weg- en waterbeheer voor Nederland. Nu en in de toekomst.

Week van de WOW-factor
Meeloopdagen
Week van de WOW-factor
Droogteschool Scheepvaart
Week van de WOW-factor
Webinar AI en Assetmanagement
Week van de WOW-factor
Online werksessie Route Circulair: op weg met circulariteit om 14.00 uur
Week van de WOW-factor
Online werksessie Route Circulair: op weg met circulariteit om 10.30 uur
Week van de WOW-factor
Online inspiratiesessie Werk vanuit je eigen (veer)kracht aan een toekomstbestendige infrastructuur
Week van de WOW-factor
Mobility meets Philosophy in de regio: Apeldoorn
V&R-opgave
Online Brugdialoog 'areaalinformatie'
Week van de WOW-factor
Young Professionals Kennisfestival 2020