Interview met Coen de Jongh

Regiomanager WOW Midden-Nederland

Onze nieuwe WOW-collega Coen de Jongh gaat verbindingen leggen in de regio Midden-Nederland. Een eerste kennismaking.

Wat zie je als je belangrijkste bijdrage aan Platform WOW?

Als WOW-regioverbinder heeft verbinden voor mij geen waarde als er daarna niks gebeurt. Mijn toegevoegde waarde zit in het aansteken van het vuurtje, het inspireren van mensen, het laten nadenken, zodat wat daarna komt beter wordt.

Wat is samenwerken voor jou?

Samenwerken is voor mij het tegenovergestelde van tegenwerken. Als ik de laatste jaren iets geleerd heb, dan is het dat alleen door oprecht samen te werken, met respect voor eenieders belangen, je toe kunt werken naar het eindresultaat.

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

Ik kan me niks bedenken wat op zo'n bucketlist staat, waar ik nu niet al op een of andere manier naar toe aan het werken ben. Alhoewel, misschien is er een die al sinds mijn jeugd sluimerend aanwezig is: een Dakar rally rijden.

Waar besteed je het liefst je vrije tijd aan?

Buiten zijn: mountainbiken in het bos, aanrommelen in de tuin zonder verplichtingen. Op vakantie maak je mij blij met een plek op een rustige camping in een natuurlijke omgeving. Je doet mij geen plezier met hutjemutje op een 4sterren camping. Dan ga ik nog liever in de file staan!

Samen iets in Midden-Nederland organiseren? Neem contact op met Coen!

Coen de Jongh
Coen de Jongh
Platform WOW
Gespreksleider, verbinder