Webinar Toolbox en checklist duurzame infrastructuur Gemeente Amsterdam

Kleur jouw Blue Monday Green!

Introductie

Op maandag 15 januari (Blue Monday) kleuren we jouw maandag Green! Gemeente Amsterdam deelt namelijk tijdens een webinar de toolbox en checklist die de gemeente helpt om hun ambitieuze duurzaamheidsbeleidsdoelen te laten landen in de infraprojecten. Met de toolbox en checklist weten projectleiders wat ze moeten doen om aan de realisatie van de doelen bij te dragen.

Grote toegevoegde waarde

Vanaf 1 januari 2023 moet elk infrastructuur project middels de toolbox en checklist bijdragen aan elk duurzaamheidsdoel, behalve als het bestuur besluit een uitzondering te maken. De toolbox en checklist hebben al bewezen van grote toegevoegde waarde te zijn voor de projecten.

Voor jou beschikbaar

In dit webinar delen Anne Uildriks en Bart Bakker van de gemeente Amsterdam de toolbox en checklist en kun je vragen stellen. Deze middelen worden na het webinar ook ter beschikking gesteld. Het webinar is bedoeld voor gemeenten en andere overheden, maar iedereen die wil aansluiten is welkom.

Praktische informatie

Locatie
Online via Microsoft Teams
Evenementdatum
15 januari 2024
Tijd
12.30 - 13.30 uur
Kosten
geen
Doelgroep
Gemeenten en andere overheden, iedereen welkom
Contactpersoon WOW
Marc van der Vinden
Marc van der Vinden
Projectleider

Sprekers

Anne Uildriks
Anne Uildriks
Gemeente Amsterdam
Duurzaamheidsadviseur
Bart Bakker
Bart Bakker
Gemeente Amsterdam
Strategisch Adviseur Duurzaamheid