Praktijkcollege Smart Mobility - risicogestuurd werken

Introductie

Op vrijdag 8 oktober 09.30 - 11.00 uur organiseren we het eerste praktijkcollege in een nieuwe reeks praktijkcolleges rondom Smart Mobility. In het verkeersveiligheidsdomein wordt door risico gestuurd werken de belangrijkste risico's in het verkeerssysteem aangepakt om ongevallen te voorkomen. Dit betekent meer samenwerking op verschillende niveaus, gebruik maken van slimme technologieën en data doelbewust en efficiënt inzetten. In dit online college presenteert de wegbeheerder deze manier van werken. Hoe organiseer je dit in de praktijk? Later meer hierover! 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
8 oktober 2021
Tijd
09.30 - 11.00 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Wegbeheerders
Contactpersoon
Willem de Kock
Willem de Kock
Projectleider Kennisdeling en Samenwerking

Organisator

Platform WOW