#SmartThursday: iVRI

Introductie

In deze sessie van het Platform Smart Mobility kun je meedenken over hoe de uitrol van iVRI's bevorderd kan worden.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
18 februari 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

Nederland is mondiale koploper als het gaat om slimme verkeersregeling en de daarbij behorende iVRI’s. De uitrol van iVRI’s lijkt nu enigszins te stagneren.

In deze sessie willen we met professionals van gedachten wisselen over de kansen en mogelijkheden die iVRI’s bieden en met elkaar verkennen hoe we de verdere uitrol een boost kunnen geven. Ook interessant voor partijen die een kennisbehoefte hebben want er zal ook informatie worden uitgewisseld.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan op deze pagina door te klikken op 'Kopieer de sessie naar je agenda'. Je krijg dan een reminder als de bijeenkomst begint en kunt via de link in je agenda deelnemen. Je hoeft je verder niet te registreren.