Aan de slag met autodelen – deel 1

Introductie

In een serie van 3 webinars nemen CROW, Deloitte en Advier je mee in de wereld van autodelen en krijg je praktische handvatten aan om hier zelf op beleidsniveau mee in de slag te gaan. Hoe zit het precies met autodelen? Wat zijn de effecten, hoe werkt het en hoe kun je zelf als gemeente of regio inzetten op autodelen?

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
11 februari 2021
Tijd
11.00 - 12.00 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Mobiliteitsprofessionals bij gemeenten, regio’s en provincies

Over dit evenement

Deze eerste webinar gaat over waarom autodelen een goed middel is voor duurzamer reisgedrag en beter ruimtegebruik. Welk effect heeft een deelauto (ook als hij niet elektrisch is)? Wat doet autodelen met het reisgedrag van gebruikers? Hoeveel privéauto’s kan een deelauto vervangen? Daarnaast wordt toegelicht hoe decentrale overheden een sleutelrol spelen bij de ontwikkeling van autodelen.

De latere twee webinars zetten de volgende stap: hoe ga je zelf met autodelen in je gemeentebeleid aan de slag en hoe communiceer je hierover?
 
Meer informatie is te vinden in de Toolkit Autodelen.

Voor wie?

De webinar is bedoeld voor mobiliteitsprofessionals bij gemeenten, regio’s en provincies. Je hoeft geen voorkennis te hebben over autodelen. Deze webinars sluiten zowel aan bij professionals die nog weinig met autodelen in aanraking zijn geweest als professionals die hier graag stappen in willen zetten, maar op zoek zijn naar handvatten en concrete voorbeelden.

Schrijf je nu in

Je kunt je hier inschrijven