Webinar 'Binnenbeeld – buitenbeeld: dichterbij elkaar door meten en monitoren'

Introductie

STOWA en Rijkswaterstaat organiseren op donderdag 21 januari in het kader van de Voorkennisdag 'Meten en Monitoren' een webinar getiteld: Binnenbeeld – buitenbeeld: dichterbij elkaar door meten en monitoren.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
21 januari 2021
Tijd
13.30 - 15.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Water- en dijkbeheerders

Over dit evenement

Niet zelden geven berekeningen een ander beeld over de dijk dan de dijkbeheerder en -inspecteur zouden geven op basis van hun jarenlange ervaring en gebiedskennis. Wat kunnen metingen en monitoring hierin betekenen? Hoe ze worden ingezet om het binnenbeeld en buitenbeeld tot elkaar te brengen is onderwerp van dit webinar.

Meer informatie of vragen?

De Voorkennisdag en de workshops zijn een initiatief van STOWA en het Netwerk Dijkmonitoring. Meer informatie op de website van STOWA

Organisatoren

STOWA
Rijkswaterstaat