Inspiratiesessie Werk vanuit je eigen (veer)kracht aan een toekomstbestendige infrastructuur

Introductie

Wil jij ook werken vanuit innerlijke kracht? Dan ben je zeker niet de enige. Voor velen was dit al een uitdaging. En die is de afgelopen maanden alleen maar groter geworden. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en dit vraagt om veerkracht van ons allemaal. 

Daarom bieden wij jou graag als weg- of waterbeheerder een online inspiratiesessie aan waarin je leert om te werken vanuit je innerlijke (veer)kracht aan een toekomstbestendige infrastructuur. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
13 november 2020
Tijd
11.00 - 12.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Weg- en waterbeheerders
Contactpersoon
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Over dit evenement

Om de sessie zo interactief mogelijk met elkaar in te richten is er plek voor maximaal 40 deelnemers. Met elkaar zorgen we, ook online, voor een (veer)krachtige mindset. Die zakelijk én privé goed van pas komt.

De inspiratiesessie

Het omarmen van een growth mindset is een groeiende sleutel om ook in turbulente tijden grip op je werk te houden en lucht in je leven te creëren. Onder leiding van Sheraz Kazmi en Marc van Heyningen krijg je tijdens deze inspiratiesessie inzicht in hoe een growth mindset jou kan helpen om bewuster te werken. Kleine veranderingen kunnen al leiden tot meer veerkracht in de dagelijkse praktijk. Tijdens de sessie gaan we in op de volgende vragen: 

  • Hoe beïnvloedt de veranderende omgeving ons werk?
  • Wat is er nodig om veerkrachtig te werken?
  • Hoe kun je stevig geworteld blijven en tegelijkertijd meebewegen met een veranderende context?
  • Hoe kunnen routines je op weg helpen naar meer grip op je werk, meer ruimte in je hoofd en meer lucht in je leven?

Je wordt geïnspireerd door Sheraz en Marc

Sheraz Kazmi

Hoi! ik ben Sheraz en ik ben oprichter van GROWEVERYDAY. Wij zijn op een uitdagende missie: wij willen ervoor zorgen dat iedereen in Nederland kan werken vanuit een gevoel van voldoening, vitaliteit en verbinding. 

Marc van Heyningen

Samen op een een missie om mensen te leren werken vanuit hun innerlijke kracht: wat een fantastische uitdaging! Mijn kracht is om vanuit openheid, vriendelijkheid en logisch denken mensen tot eigen inzichten te laten komen en hun volledig innerlijke potentieel te laten ontdekken.

Sprekers

Sheraz Kazmi
Sheraz Kazmi
GROWEVERY.DAY
Purposeful marketer, entrepreneur and innovator
Marc van Heyningen
Marc van Heyningen
GROWEVERY.DAY
Trainer, coach en inspirator