Open college Smart mobility: Investeringstijdslijn voor verkeersmanagement

Introductie

Op vrijdag 1 juli geeft Aafke den Hollander van Rebel een open college waarin de investeringstijdslijn voor verkeersmanagement assets wordt behandeld.

In dit college vertelt Aafke wanneer technologische innovaties of Smart Mobility toepassingen ondersteunend kunnen zijn bij de uitvoering van verkeersmanagement en bestaande assets zelfs kunnen vervangen (denk aan DRIPS of verkeerslichten). Met behulp van de investeringstijdlijnen wordt de verschillende beelden die op dit vlak bestaan geordend en van een denklijn voorzien.

Het college vindt plaats in het kader van het opleidingsprogramma “Aan het werk met veilige, slimme en groen mobiliteit” dat we samen met de provincie Noord Holland organiseren.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
1 juli 2022
Tijd
13:00 - 15:00 uur
Kosten
geen
Doelgroep
wegbeheerders en iedereen die stappen zet of aan het zetten is met Smart Mobility

Spreker

Profielfoto Aafke den Hollander

Aafke den Hollander

Rebelgroup

Directeur Rebel Living Mobility

Over Aafke

Aafke is adviseur Slimme mobiliteit & Stedelijke bereikbaarheid bij Rebelgroup. Daarbij werkt ze aan de brede mobiliteitstransitie die gaande is door overheden te helpen om visies of koersen op te stellen. Daarnaast zorgt ze dat maatregelen en innovaties in projecten daadwerkelijk op straat komen. Daarvoor werkte Aafke een aantal jaren voor de gemeente Amsterdam aan Verkeersmanagement. 

Samenwerkingspartners