Brugdialoog Samenwerken in bouwteams

Bouwteams in de GWW. Oplossing of opgave?

Introductie

Donderdag 24 juni kun je, zoals elke laatste donderdag van de maand, deelnemen aan de Brugdialoog. Op het bekende tijdstip, van 08:00 - 09:15, praten we deze keer over samenwerken in bouwteams.

Een bouwteam is een samenwerkingsmodel waarbij de aannemende partij deelneemt aan het ontwerptraject en zo zijn uitvoeringstechnische kennis maximaal kan inzetten. Een bouwteam heeft voors en tegens ten opzichte van een klassieke contractering, voor zowel de opdrachtgever als de aannemer. Uitgangspunt is dat men met bouwteams de samenwerking wil optimaliseren om zo projecten beter, sneller en vooral ook leuker te maken.

Deze maand wordt de brugdialoog ingeleid door Projectmanagers Marlotte Koster (Rijkswaterstaat), Joost Merema (Pro6), Mark van der Star (Boskalis) en samenwerkingsadviseur in de GWW Freek van Berkel (Common Eye). Vervolgens gaan we in kleine groepjes met elkaar in gesprek. Om 09.00 uur vindt de plenaire terugkoppeling plaats. We zien je graag verschijnen!

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
24 juni 2021
Tijd
08.00 - 09.15 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Deskundigen die inhoudelijk betrokken zijn bij het vraagstuk van het toekomstbestendig onderhouden en beheren van civiele kunstwerken in Nederland
Contactpersoon WOW
Jetske Eefting
Programmasecretaris

Samenwerkingspartners

Logo Kennisplatform CROW
Logo Platform WOW
Logo De Bouwcampus
Logo De Bouwagenda
Logo Bruggenstichting