Beurstour over Intertraffic Amsterdam

Introductie

Op dit moment is de inschrijving gesloten. Heb je nog interesse om deel te nemen? Contact dan Romana Oosterbeek via 06-11526498. We kijken dan wat er nog mogelijk is, ook in verband met toegang tot de beurs. 

Samen over de beursvloer

Platform WOW organiseert op donderdag 31 maart voor wegbeheerders een aanvullend programma tijdens de Intertraffic. Van 11.00 - 14.00 uur nemen we je mee over de beurstour, waarbij je wordt rondgeleid langs de meest interessante en bruikbare Smart Mobility en infrastructuur ontwikkelingen van dit moment. Deze route stippelen wij met veel aandacht voor jou uit en zorgen ervoor dat alle standhouders op de hoogte zijn van onze komst. Zo krijg jij de kennis en experience waar je voor bent gekomen! De tour wordt gecombineerd met een lunch. 

Na de beurstour kun je nog op eigen gelegenheid de beurs bezoeken. Bekijk het programma van Intertraffic Amsterdam 

Toegang tot Intertraffic Amsterdam

Van 29 maart tot en met 1 april vindt de Intertraffic Amsterdam plaats, een internationaal vakevenement voor de verkeersbranche waar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Smart Mobility, Infrastructuur, Verkeersmanagement, Verkeersveiligheid en Parkeren te vinden zijn. Wanneer je je inschrijft voor deze WOW-bijeenkomst krijg je ook toegang tot de Intertraffic-beurs.  

Aan het einde van de dag garanderen we je een flinke dosis inspiratie én een groter netwerk.

Praktische informatie

Locatie
RAI Amsterdam, Europaplein 24
Evenementdatum
31 maart 2022
Tijd
11.00 - 14.00 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Wegbeheerders werkzaam bij de overheid
Contactpersoon WOW
Roel Brandt
Roel Brandt
Regioadviseur Zuid-Nederland/Noordoost Nederland

Samenwerkingspartners

Platform WOW
Intertraffic Amsterdam