Besloten bijeenkomst: Kennisuitwisseling drie noordelijke waterschappen

Op 12 maart organiseert Platform WOW een kennisuitwisseling met de drie noordelijke waterschappen (Noorderzijlvest, Wetterskip Fryslân en Hunze en Aa's) en hun teams 'projecten'. Het doel is om elkaar beter te leren kennen en inhoudelijk te leren van elkaars ervaringen en werkwijzen. Ook al wordt er al op verschillende vlakken samengewerkt, er is nog winst te behalen door elkaar meer op te zoeken en de lijnen korter te maken. 

Praktische informatie

Locatie
Waterschap Hunze en Aa's, Veendam
Evenementdatum
12 maart 2020
Tijd
12.00 - 17.00 uur

Bereikbaarheid

De bijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Waterschap Hunze en Aa's. Adres: Aquapark 5, 9641 PJ in Veendam. Deze locatie is met het OV redelijk goed bereikbaar: de trein stopt op het station te Veendam. Vervolgens kun je lopend (20 minuten) of met de OV-fiets naar het kantoor toekomen. Met de auto is het kantoor ook prima bereikbaar, alleen het parkeerterrein voor de deur heeft waarschijnlijk onvoldoende capaciteit. Er is een alternatief parkeerterrein op circa vijf minuten loopafstand:  

Dit keer een besloten bijeenkomst

Over het algemeen zijn de bijeenkomsten van Platform WOW openbaar, dit keer is het echter een besloten bijeenkomst. Dit komt het doel van deze specifieke bijeenkomst ten goede. 

Wil jij ook jouw organisatie(s) samenbrengen? 

Platform WOW is de schakel tussen verschillende organisaties, brengt deze samen en faciliteert de samenwerking om zo écht stappen te zetten. Ben jij benieuwd wat Platform WOW voor jou en jouw werk kan betekenen? Stuur dan een mail naar info@platformwow.nl