Week van de WOW-factor 2019

Week van de WOW-factor: 16 tot en met 20 september

Van 16 tot en met 20 september is het de Week van de WOW-factor. Deze week is traditiegetrouw een feestje voor alle weg- vaarweg en waterbeheerders in Nederland. We organiseren de landelijke WOW-dag, een kennisfestival voor Young Professionals, een netwerkdiner, verschillende webinars en Meeloopdagen. Dus iedereen die van verdieping, inspiratie en ontmoeten houdt: doe mee!

Programma

  • De hele week: Meeloopdagen
  • Maandag 16 september: webinar
  • Dinsdag 17 september: webinar
  • Woensdag 18 september: netwerkdiner en symposium samenwerken
  • Donderdag 19 september: landelijke WOW-dag en uitreiking WOW-prijs
  • Vrijdag 20 september: kennisfestival voor Young Professionals

16 tot en met 20 september: Meeloopdagen 

Meeloopdagen

Van 16 tot en met 20 september organiseren we de jaarlijkse meeloopdagen. Tientallen organisaties uit de weg- en watersector zetten hun deuren open, om je hun best practices en werkwijze te laten zien. En om van jouw frisse blik te leren natuurlijk. Je kunt je hier inschrijven.

Videoverslag uit 2016 van Piet van Mullem van Hoogheemraadschap Delfland en Gosse Vellinga, Rene Goseling en Harry Althof van Wetterskip Fryslan. 

Maandag 16 en dinsdag 17 september: webinars

Op maandag 16 en dinsdag 17 september organiseren we twee webinars. Nadere informatie volgt.

Webinar studio

Donderdag 19 september: landelijke WOW-dag in Nieuwegein

Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in je vakgebied, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? Reserveer dan 19 september in je agenda.

De landelijke WOW-dag voor weg- vaarweg- en waterbeheerders zit vol met workshops, colleges en interactieve sessies over thema’s, waarin wij als beheerders samen het verschil kunnen maken. Denk aan klimaat en circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement, data en nog veel meer. Door elkaar te ontmoeten, onze successen en uitdagingen met elkaar te delen en elkaar wat te gunnen komen we samen een stap verder. Meer info en aanmelden

WOW-dag 2017: volle bak

Donderdag 19 september: uitreiking WOW-prijs 2019

Op donderdag 19 september 2019 reiken we tijdens de landelijke WOW-dag de tweejaarlijkse WOW-prijs voor beste samenwerking uit. 

  • Juryprijs: 10.000 euro
  • Publieksprijs: 5.000 euro

De WOW-prijs is een aanmoedigingsprijs voor projecten die op een innovatieve en slimme manier samenwerken en verdergaan dan de standaard werkwijze tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. 

Dit jaar hebben 37 projecten zich ingeschreven, waarvan er drie zijn geselecteerd voor de finaleronde. Je kunt hier je stem uitbrengen voor de publieksprijs!

WOW-prijs voorbeelden

 

 

Vrijdag 20 september: kennisfestival voor Young Professionals

Op vrijdag 20 september organiseren we het  Kennisfestival voor Young Professionals uit de weg- en watersector. Wil jij praktijkervaringen delen en je verder ontwikkelen door te luisteren, mee te denken én te doen? Zet vrijdag 20 september alvast in je agenda. Binnenkort kun je je inschrijven.

Punch today in the face wall

  • Ochtend: upgrade je kennis over klimaat, circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement, data en nog veel meer naar een hoger level
  • Middag: win met jouw competitieteam een. opleidingsbudget om je carrière nog verder te boosten.