Week van de WOW-factor 2018

Dit jaar organiseren wij voor de vijfde keer de Week van de WOW-factor. Een week van ontmoeten, samenwerken en duurzame inspiratie opdoen. Met webinars, meeloopdagen, de Young Professional Challenge en meer. De week van de WOW-factor is zo weer een mooie bundeling van activiteiten voor alle (vaar)weg- en waterbeheerders. Doe mee! 

De Week van de WOW-factor is in 2018 van 24 tot en met 28 september.

Young Professional Challenge

Wil jij een week lang 'out of the box' denken en met jonge collega’s werken aan een relevant en actueel vraagstuk? Doe dan van 24 tot en met 27 september mee aan de Young Professional Challenge.

Lees verder en doe mee

Winnaars Young Professional Challenge 2017

Meeloopdagen 

Van 24 t/m 28 september zijn er weer meeloopdagen: kijk mee bij een collega! Een dag meelopen bij een collega is een snelle en makkelijke manier om ervaringen te delen en elkaars werelden beter te leren kennen.

Lees verder (aanmelden is niet meer mogelijk)

 

Webinar Blauwe Golf Verbindend

In het webinar op 24 september geeft Martijn van Hengstum uitleg over het project ‘Blauwe Golf Verbindend’ en wat jij kan met onze data van brugopeningen en ligplaatsbezetting.

Lees verder

Webinar Mindfulness voor weg- en waterbeheerders

je hebt een uitdagende baan waar behoorlijk wat op het spel staat en de verwachting is dat dit alleen maar toeneemt. Wat zou je kunnen doen om deze uitdagingen het hoofd te bieden? Om jezelf meer toekomstbestendig te maken? Train jezelf in Mindfulness te beginnen met dit webinar!

Lees verder

Zomerschool Prins Hendrikzanddijk

Op dinsdag 25 september kun je kennis maken met het unieke project Prins Hendrikzanddijk op Texel. Het project, onderdeel van het landelijk Hoogwaterbeschermingsprogramma, omvat het op een innovatieve zandige wijze versterken van 3 kilometer kust.

Lees meer over deze interessante tocht naar Texel

Themamiddag circulariteit

Op donderdagmiddag 27 september is de themamiddag circulaire infra van 12.00 - 16.30. Tijdens deze interactieve middag vertellen verschillende partijen over hun ervaringen en komen vragen aan de orde die bij bijna iedere organisatie actueel zijn. Hoe pas ik circulariteit toe in aanbestedingen en contracten? Welke dilemma’s komen aan de orde? Hoe ga ik om met de toepassingen van circulariteit en beheer en onderhoud? En wat zijn concrete voorbeelden van circulariteit in projecten?

Lees meer en schrijf je in