Schrijf je uiterlijk 31-5 in voor de WOW-prijs voor beste samenwerking 2019!

01 april 2019

Inschrijven voor de WOW-prijs voor beste samenwerking 2019 kan tot en met 31 mei!

Jouw project of team verdient het toch om in het zonnetje te worden gezet?

Werk jij in een project of in een team, dat over de grenzen van organisaties samenwerkt aan weg- vaarweg of waterbeheer? En ben je trots op de resultaten die je gezamenlijk bereikt hebt?

Grijp dan deze kans om jouw project of team in het zonnetje te zetten. De WOW-prijs voor beste samenwerking komt maar een keer in de twee jaar voorbij. Schrijf je dus nu in. Het is een kleine moeite en zeer de moeite waard, want jouw project maakt kans op een geldbedrag van 10.000 euro en/of 5.000 euro!

WOW-prijs voor beste samenwerking

De WOW-prijs is bedoeld voor projecten die verder gaan dan de samenwerking tussen een opdrachtgever en een opdrachtnemer. Bij voorkeur zijn er meerdere (semi-)overheidspartijen bij het initiatief betrokken.

Twee jaar geleden was er een record aantal aanmeldingen: maar liefst 60 projecten werden aangemeld. Dat is bijzonder, want samenwerken tussen verschillende organisaties is niet altijd gemakkelijk. Hoe mooi is het als het wel lukt! Deze goede voorbeelden zijn een inspiratiebron voor anderen en maken de drempel om samen te gaan werken kleiner. 

Platform WOW reikt deze prijs ook uit om jullie in het zonnetje te zetten. Je project komt na aanmelding sowieso in een mooi rapport te staan en als je wint, maak je kans op 10.000 euro als de jury jouw project kiest en 5.000 euro als het publiek jouw project kiest. Met dat bedrag kan je als team iets gaan doen, bijvoorbeeld gebruiken voor communicatie rondom jouw project, een nieuw traject opzetten of een experiment op te zetten. De mogelijkheden zijn legio.

Ik wil mijn team/project aanmelden!

Dat kan tot vrijdag 31 mei via de aanmeldpagina. Het kost je 10-20 minuten om het formulier in te vullen. Na de sluitingsdatum stelt Platform WOW een top 10 samen van de 10 beste samenwerkingsprojecten. Deze 10 projecten worden uitgenodigd om op 21 juni te pitchen voor de jury. Vervolgens kiest de jury de drie beste teams uit, waar vervolgens een promofilmpje van wordt gemaakt. Je kunt hier kijken naar de promofilmpjes van eerdere jaren en het rapport met alle deelnemers van 2017.

Deze filmpjes worden voorgelegd aan het WOW-netwerk, dat vervolgens kan stemmen voor de publieksprijs. De winnaars van de jury-prijs en van de publieksprijs worden tijdens de landelijke WOW-dag op 19 september bekend gemaakt. Hoe leuk is dat? Je komt sowieso in het mooie WOW-prijs rapport!

Dus wat levert aanmelden voor de WOW-prijs je op?

  • Je zet je team in het zonnetje, of je de prijs nou wint of niet. Door je aan te melden laat je zien dat je trots op ze bent.
  • Je project of team krijgt exposure via de WOW-media.
  • Je maakt kans op een leuk geldbedrag voor je team of project, om het project verder te brengen.
  • Je deelt je kennis en kunde breed met andere beheerders, waardoor nieuwe ideeën en samenwerkingen kunnen ontstaan.