Test header

Meeloopdagen 2018: nodig je collega's uit

13 juni 2018

Ook dit jaar organiseren wij tijdens de Week van de WOW-factor (24 - 28 september 2018) weer een groot aantal meeloopdagen. Tijdens een meeloopdag krijg je de kans om eens achter de schermen te kijken bij jouw collega's. Een unieke kans voor kennisdeling. Veelal is een meeloopdag het startpunt van een mooie en succesvolle samenwerking. Inmiddels hebben we ruim 1.300 van deze dagen georganiseerd!

Om van deze week een succes te maken is het natuurlijk belangrijk dat organisaties meeloopplekken beschikbaar stellen! We nodigen je van harte uit om ook jouw organisatie aan te melden voor deelname aan deze week. Graag horen we hoeveel plekken jouw organisatie beschikbaar wil stellen en wie binnen jouw organisatie de contactpersoon is. De contactpersoon verzorgt de interne matching van kandidaten. Vooraf is namelijk niet te voorspellen voor wat voor onderwerpen collega's van andere organisaties zich inschrijven. Uiteraard zijn het wel altijd onderwerpen waar jouw organisatie aan werkt!

Je kunt de deelname van jouw organisatie kenbaar maken bij WOW-makelaar Ronald Wielinga (ronald.wielinga@platformwow.nl).

Zelf een dag meelopen bij een andere organisatie? Binnenkort kan je je hiervoor ook aanmelden.