Young professionals kennisfestival: punch tomorrow in the face!

Datum 20 september 2019
Tijd 09.30 - 16.00 en daarna borrelen!
Kosten Geen
Locatie Utrecht Westraven
DoelgroepAlle jong-professionals in de weg- vaarweg- of waterwereld

Punch today in the face

Jij bent een jonge harde werker die (praktijk)ervaringen wil delen en je verder wil ontwikkelen. Maar vaak doe je dat nèt op een andere manier dan de 'andere generaties' om je heen ;-). Hoe fijn is het dan om een dag lang samen met gelijkgestemden uit andere organisaties te leren over je vak, kennis uit te wisselen en te netwerken?

Op vrijdag 20 september vindt het Young professionals kennisfestival plaats in Utrecht Westraven en iedereen die de toekomst met beide handen wil aanpakken moet daarbij zijn.

Vervangings- en renovatieopgave: vorm je eigen toekomst

Tijdens deze kennisdag staat de vervangings- en renovatieopgave van bruggen, sluizen, wegen, dijken en viaducten centraal. Een thema van nu èn van de toekomst, want wij (en vooral jij!) zijn hier de komende decennia nog wel mee bezig. Dus punch tomorrow in the face: diep de uitdagingen van de V&R-opgave verder uit en vorm hiermee je eigen toekomst.

In de ochtend ga je je kennis tijdens verschillende lezingen upgraden naar een hoger level. Dat doen we in allerlei thema’s waaronder innnovatie, klimaat, circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement, data en nog meer. Dit komt 's middags goed van pas want dan wordt jij samen met je team gechallenged in een praktisch vraagstuk over de V&R opgave. Het team met de meest duurzame, inspirerende en technologische of maatschappelijke oplossing wint een voucher met een mooi opleidingsbudget om te besteden aan cursussen in je vakgebied. Hoe gaaf is dat?!

Over Platform WOW en young professionals

Platform WOW stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Onze doelstelling is dat het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo effectief en efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd. Nu en in de toekomst.

We hebben jou als young professional hier hard bij nodig en daarom organiseren we elk jaar een paar evenementen waarbij jongere beheerders (ongeveer tot en met 36 jaar) elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uit kunnen wisselen.

Programma

09.30 - 10.00 uur Inloop

10.00 - 10.15 uur Opening van het kennisfestival

10.15 - 12.00 uur Workshops en optredens

12.00 - 13.00 uur Goede gevulde lunch

13.00 - 13.15 uur Uitleg challenge

13.15 - 15.00 uur Punch 'm in the face: challenge uitwerken

15.00 - 16.00 uur Pitch je punch en bekendmaking winnaar

16.00 uur Afronding programma, hapje en drankje

Wil je iemand meenemen of attenderen op het Kennisfestival? Vooral doen! 

We zien je graag op 20 september! Als je nog vragen of ideeën hebt over deze dag, laat het ons dan weten via ypn@platformwow.nl.

Direct aanmelden