Webinar Blauwe Golf Verbindend

Datum 24 september 2018
Tijd 14.00 - 14.30 uur
Kosten geen
Locatie online, via je computer
Doelgroepalle geïnteresseerden

Het project ‘Blauwe Golf Verbindend’ verbetert de dienstverlening naar vaarweg- en weggebruikers door innovatieve technologie en slimme samenwerking. Door smart mobility-oplossingen realiseerden al een groot aantal samenwerkende vaarwegbeheerders en havenbedrijven betrouwbare, actuele informatie over brugopeningen en beschikbare ligplaatsen in havens. Daardoor zijn nu talloze bruggen zelf-communicerend en leveren actuele informatie via websites en apps aan een groeiend aantal schippers en weggebruikers. Data die overheden tegelijk, regio-overstijgend, inzicht bieden in verkeersstromen om daarmee de dienstverlening verder te kunnen optimaliseren.

Tijdens het webinar wordt uitleg gegeven over het project ‘Blauwe Golf Verbindend’ en wat jij kan met onze data van brugopeningen en ligplaatsbezetting.

Meer informatie over het project: blauwegolfverbindend.nl

Spreker

Martijn van Hengstum

Martijn van Hengstum is projectleider Blauwe Golf Verbindend en programmamanager Scheepvaartverkeersmanagement bij Rijkswaterstaat.

 

 

 

Week van de WOW-factor

Deze activiteit is onderdeel van de Week van de WOW-factor 2018 van 24 tot en met 28 september. Een week vol ontmoeten, samenwerken en duurzame inspiratie opdoen.

Verslag