Verbeteren asfaltkwaliteit en duurzaamheid door inzet ASPARi

Datum 26 september 2019
Tijd 10.00 - 17.00 uur
Kosten geen
Locatie SOMA (gebouw 20) - Ceintuurbaan 2 - 3847 LG Harderwijk
DoelgroepMedewerkers van provincies, gemeenten en Rijkswaterstaat geïnteresseerd in het onderwerp asfalt-vernieuwing/beheer/innovatie

LET OP: GEWIJZIGDE DATUM

HET EVENEMENT IS VERPLAATST NAAR DONDERDAG 26 SEPTEMBER (DIT WAS 26 JUNI).

Vorig jaar organiseerden we al een dag over ASPARi-meettechnieken en hoe deze meettechnieken bijdragen aan het verbeteren van asfaltkwaliteit. Dit jaar gaan we verder op donderdag 26 september. Je krijgt als opdrachtgever informatie over bijvoorbeeld de manier waarop je de uitvoeringskwaliteit kan betrekken in de uitvraag, hoe je uitvoeringsdata kunt interpreteren en hoe je data kunt vertalen naar bruikbare informatie. Onderdeel van het programma is een praktijkdemonstratie van de meettechnieken.

Met de ASPARi-meettechnieken kunnen verwerkingsomstandigheden beter worden beheerst en dat levert een betere en meer constante asfaltkwaliteit op en een langere levensduur van de weg. Zo kunnen ook kosten en CO2 uitstoot worden bespaard!

Wij organiseren deze dag samen met ASPARi-Founders, Universiteit Twente, provincie Gelderland, gemeente Den Haag, gemeente Apeldoorn, gemeente Rotterdam, Rijkswaterstaat en het Infra-Innovatie Netwerk. Je kunt de terugblik van de ASPARi bijeenkomst van vorig jaar bekijken.

Je kunt je nu aanmelden.

Direct aanmelden