Uit ons netwerk: Online talkshow 125 jaar Bewegwijzering

Datum 04 juni 2020
Tijd 15.30 - 16.15 uur
Kosten Geen
Locatie Online, achter je pc
DoelgroepGeïnteresseerden in verkeer en mobiliteit

Voor de meeste Nederlanders is kloppende bewegwijzering zo vanzelfsprekend als schoon drinkwater uit de kraan, maar ons land is koploper in bewegwijzering en kent een bijzondere geschiedenis als het gaat om mensen van A naar B brengen. De Nationale Bewegwijzeringsdienst viert dit jaar 125 jaar bewegwijzering en organiseert op donderdag 4 juni een online talkshow.

Tafelgasten

In de online talkshow wordt er ingegaan op de toekomst van onze bewegwijzering. Hoe ziet bewegwijzering voor auto en fiets eruit anno 2030 en 2050? Welke rol ligt er voor de overheid en voor de serviceproviders? Tafelgasten zijn: Stephan Jansen van gemeente Rotterdam, Anita Liebrecht van Provincie Gelderland, Wouter Quite van Ministerie I&W, Jan Spoelstra van Provincie Overijssel en Dick de Waard, hoogleraar op het gebied van human factors aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

Aanmelden

Volg de discussie en doe mee via de chat. De livestream start op donderdag 4 juni om 15.30 uur (eindtijd 16.15 uur). Meld je nu (kosteloos) aan via deze link.