Uit ons netwerk: klimaatneutrale en circulaire infraprojecten, hoe dan?!

Datum 04 februari 2020
Tijd Ntb
Kosten geen
Locatie LEF Future Center - Griffioenlaan 2 Utrecht (gebouw RWS)
DoelgroepOverheden, kennisinstellingen, marktpartijen, samenwerkingspartners

Op dinsdag 4 februari organiseert Rijkswaterstaat in het teken van de Week van de Circulaire Economie een bijeenkomst over klimaatneutrale en circulaire infraprojecten.  

Alle samenwerkingspartners en geïnteresseerde marktpartijen zijn van harte welkom om deel te nemen. 

Op deze dag staat centraal hoe we met de sector de transitie naar circulaire en klimaat neutrale infrastructuur gaan realiseren. Een vol programma met onder andere een kick-off van de strategie klimaat neutrale en circulaire rijks infraprojecten 2030, de laatste kennis en concrete tools om meteen aan de slag te gaan. Inspiratie en ruim voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Naast de workshops kun je deze dag ook deelnemen aan verschillende circulaire activiteiten zoals de Circulaire Escape Room en de Bike Repair Shop. Ook worden verschillende projecten tentoongesteld in de centrale hal.

Week van de circulaire economie

Welke activiteiten in de Week van de Circulaire Economie zijn voor jou als (vaar)weg- en waterbeheerder het meest interessant? Bekijk het overzicht.

Van maandag 3 tot en met vrijdag 7 februari 2020 is het de landelijke Week van de Circulaire Economie. Circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen zetten hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Meer informatie vind je op de website circulairondernemen.nl