Inschrijving geopend! Meeloopdagen 26 tot en met 30 oktober 2020

Datum 26 oktober 2020
Tijd 26 tot en met 30 oktober

Hoe doen jullie dat?!

In de week van 26 tot en met 30 oktober organiseren we, samen met verschillende gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven, Rijkswaterstaat, marktpartijen en kennisorganisaties de WOW-meeloopdagen. Want ieder jaar blijkt weer: een dagje meelopen bij een collega in een andere overheids-, kennisinstelling of een bedrijf is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector van weg- en waterbeheer te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken.

Voor wie zijn de meeloopdagen bedoeld?

Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer is van harte welkom om mee te doen. Dus of je nou een directeur bent, een uitvoerder, projectondersteuner, beleidsmedewerker, accountmanager of werkzaam in de communicatie: schrijf je vooral in, we kunnen allemaal van elkaar leren. De afgelopen jaren zijn er al meer dan 2.000 meeloopdagen georganiseerd. De ervaringen laten zien dat een dag meelopen inspirerend werkt, enorm leerzaam is en vaak het startpunt is van succesvolle samenwerkingen.

Hoe werkt het aanmelden?

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier. Sommige organisaties bieden maar een paar meeloopplekken aan, dus wacht niet te lang! Kan je niet op de beschikbare data, maar wil je wel graag meelopen met een collega? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan op je inschrijfformulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Wielinga (meeloopdagen@platformwow.nl; 06 – 121 38 876).

 

Direct aanmelden