#SmartThursday: Parkeerbeleid in gebiedsontwikkelingen

Introductie

Het Platform Smart Mobility organiseert een #SmartThursday over parkeerbeleid in gebiedsontwikkelingen. Tot op heden wordt er relatief weinig aandacht besteedt aan parkeerbeleid als onderdeel van een integrale ontwikkeling om tot duurzame verstedelijking te komen. Platform Smart Mobility wil hier verandering in brengen.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
4 februari 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

Parkeernormen sluiten nu vaak niet aan bij de wensen en behoeften van specifieke doelgroepen. Ontwikkelaars beamen dit mede in relatie tot de betaalbaarheid van woningbouwprojecten, maar gemeenten zijn vaak huiverig om lagere normen door te voeren. Om de maatschappelijke discussie over dit onderwerp in Noord-Holland aan te zwengelen, heeft Platform Smart Mobility onderzoek laten uitvoeren. Wil je hierover mee discussiëren? Schrijf je dan in voor deze online bijeenkomst!

Schrijf je nu in

Inschrijven kan op deze pagina door te klikken op 'Kopieer de sessie naar je agenda'. Je krijg dan een reminder als de bijeenkomst begint en kunt via de link in je agenda deelnemen. Je hoeft je verder niet te registreren.