Slibwebinars deel 2: Slibontwatering

Introductie

In een aantal slibwebinars brengt STOWA u op de hoogte van de laatste stand van zaken rond slibverwerking.

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
9 februari 2021
Tijd
15.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

De verwerking van zuiveringsslib is een grote kostenpost voor de waterschappen. Mede om die reden lopen er tal van initiatieven om de kosten van slibverwerking te verlagen, maar ook om de duurzaamheid van de verwerking te verhogen.

De tweede editie van de STOWA webinarreeks over slibverwerking gaat in op de ontwikkelingen rondom de eindontwatering van zuiveringsslib. Cora Uijterlinde van STOWA en dagvoorzitter Merle de Kreuk, professor Environmental Technology bij de TU Delft, nemen je graag mee in dit thema.

Schrijf je nu in

Inschrijven kan hier