Kennisfestival 'Do Facts Matter? Van onderbuik naar onderbouwd'

Introductie

Stowa en Waterschap Drents Overijsselse Delta organiseren het kennisfestival 'Do Facts Matter? Van onderbuik naar onderbouwd'. Doen feiten er eigenlijk wel toe, als het gaat om thema’s als klimaatadaptatie, waterkwaliteit en circulariteit? Of vraag jij je wel eens af in hoeverre jouw kennis en inzichten bijdragen aan goede besluitvorming voor het waterschap?

 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
4 februari 2021
Tijd
9.00 - 17.30 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Voor alle waterbeheerders: onderzoekers, beleidsmakers en managers

Over dit evenement

Tijdens het kennisfestival ‘Do Facts Matter? Van onderbuik naar onderbouwd’ van en voor waterschappen worden kennis en inzichten, worstelingen of juist oplossingen bij elkaar gebracht.

Het festival is bestemd voor alle waterbeheerders: onderzoekers, beleidsmakers en managers. Het programma bestaat uit plenaire algemene gedeeltes en diverse inhoudelijke themasessies. Zo kun je eenvoudig je eigen programma samenstellen.

Meld je nu aan

Aanmelden kan hier