Geest uit de fles BOUWtalks

Introductie

Jonge Geesten® en De Bouwcampus organiseren 'Geest uit de fles BOUWtalks'. Met verschillende generaties en geïnteresseerden binnen en buiten de bouwsector wordt van gedachten gewisseld over wat de Coronacrisis betekent voor de bouw. Host Nynke Sijtsma, directeur van De Bouwcampus, doet de introductie waarna een gastspreker zijn of haar visie geeft. 

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
1 februari 2021
Tijd
16.00 - 17.00 uur
Kosten
Geen

Over dit evenement

Op maandag 1 februari om 16:00 uur spreekt Jeroen Haans, projectmanager Adaptieve Krijgsmacht Duurzaamheid bij het Ministerie van Defensie.

Jeroen Haans werkt sinds 2018 voor het Ministerie van Defensie. Daarvoor heeft hij vanuit verschillende adviesbureaus zijn kennis en kunde ingezet bij grote (digitale) transformaties binnen de publieke sector. Jeroen neemt je mee in de toekomstvisie van hoe kazernes energiehubs worden en de regionale samenwerking die ervoor nodig is om de landelijke energietransitie te versterken. 

Meld je nu aan

Aanmelden kan hier