Young Professionals Kennisfestival 2020

Aanmelden Kennisfestival
;

Introductie

Logo Week van de WOW-factor

‘Zo doen we het gewoon…’ Jij als Young Professional herkent het vast - het eindeloze argument 'maar zo hebben we het altijd al gedaan, waarom veranderen?!' Met die uitspraken kun jij na vrijdag 30 oktober prima dealen. Dan vindt het Young Professionals Kennisfestival plaats.

Met jouw veerkracht, resilience zoals we dat ook noemen, heb jij die ONGEKENDE KRACHT om een positieve verandering te brengen in een werk-context die niet altijd even snel of logisch is. Wij gaan je leren om je kont tegen de krib te gooien, maar dan wel op een SLIMME MANIER. Dus maak meer impact met jouw energie en schrijf je in. Erbij zijn = beleven!

Praktische informatie

Locatie
Online
Evenementdatum
30 oktober 2020
Tijd
09.30 - 16.00 uur
Kosten
Geen
Doelgroep
Young professionals werkzaam in weg- of waterbeheer
Contactpersoon
Romana Oosterbeek
Romana Oosterbeek
Eventmanager en communicatieadviseur

Festivalprogramma

Highlights

  • Keynote speaker Joris Mencke daagt je uit om verder te denken, een sprong te wagen. “Als je iets wilt veranderen, zul je iets anders moeten doen dan je tot nu toe deed.”
  • Neem jouw omstandigheden en onze organisatie culturen als een gegeven. Hoe ga je daarin dingen voor elkaar krijgen? Werksessies als ‘Apollo 13’, ‘Netwerken is net werken’ en ‘Positive change’ helpen je hiermee te spelen, te winnen.
  • Expeditie 2050: hoe ziet de boel er in 2050 uit? Wat gaan we bouwen en met wie? Hoe kan jij daarin bijdragen?
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke skills: Mini-sessies zakelijk tekenen, pitchen, mindfulness en the Ideakiller.
  • Handige en leuke contacten opdoen? In de Netwerkcarroussel en Human Library koppelen we je in een razend tempo aan collega’s waar jij raakvlak mee hebt.

Stel je eigen blokkenschema samen

Dit is niet zomaar weer 'een saai online event'. Jij kan namelijk zelf jouw programma bepalen. Hiermee kun je kiezen wat je nuttig vindt. Wij zorgen er in ieder geval voor dat je hoe dan ook verrast wordt, dat jouw gekozen sessies echt om jou draaien en dat je na afloop van het Young Professional Festival wegloopt met concrete informatie waar je wat mee kunt! Focus jij je op één smaak of pik je van alles een graantje mee? Completely up to you! 💪🏼

Voor wie?

Luister: leeftijd is maar een getal. Officieel ben je bij ons Young Professional tot en met je 36e. Ben jij wat ouder en voel jij je nog zo flexibel als barbapapa? Dan kom je dus ook gewoon het beste uit jezelf halen bij het Kennisfestival. OK?

Inschrijven

Er staat je een online ervaring te wachten, waarvan je onthoudt dat je erbij was. Schrijf je uiterlijk 21 oktober in en geef meteen je adres door zodat je jouw festivalpakket ontvangt.

En dan nog dit: zin in een circulaire uitdaging?

Samen met De Bouwcampus en Jonge Geesten organiseren we dit jaar de Circulaire Jongeren Challenge op het kennisfestival. In deze challenge word je uitgedaagd om in een team van jongeren uit bouw-, infra- en ingenieurswereld met creatieve maar tegelijkertijd realistische oplossingen te komen op de vraag van Rijkswaterstaat: Kan de van Brienenoordbrug een 2e leven krijgen als nieuwe trainingslocatie voor BMX en skateboarden richting de Olympische Spelen? Of zijn er nog andere mogelijkheden?

In de aanloop van het kennisfestival worden er voor de deelnemers aan de challenge diverse interessante ZOOMinars georganiseerd. De challengers komen ook voorbij op het Kennisfestival, in aanloop naar hun oplossing voor deze circulaire uitdaging. 

Kun je meedoen aan de Challenge als je al hebt ingeschreven voor het kennisfestival?

Ja zeker! Het enige wat je dan nog moet doen is even apart inschrijven voor de Challenge. Als je meedoet aan de Challenge, volg je een aantal workshops van het kennisfestival op 30 oktober. Wat je ook kiest: we zien je graag verschijnen. Let er wel op dat je je uiterlijk 1 oktober moet inschrijven voor de challenge.

We zien je op 30 oktober!

Even terugkijken? Dit gaan we doen, maar dan online...

Week van de WOW-factor
Meeloopdagen
Week van de WOW-factor
Werksessie Route Circulair: op weg met circulariteit
Week van de WOW-factor
Webinar AI en Assetmanagement
Week van de WOW-factor
Online inspiratiesessie Werk vanuit je eigen (veer)kracht aan een toekomstbestendige infrastructuur
Week van de WOW-factor
Mobility meets Philosophy in de regio: Apeldoorn