Meeloopdagen

Aanmelden meeloopdag
;

Introductie

Beeldmerk Week van de WOW-factorHoe doen jullie dat?!

In de week van 26 tot en met 30 oktober organiseren we, samen met verschillende gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven, Rijkswaterstaat, marktpartijen en kennisorganisaties de WOW-meeloopdagen. Want ieder jaar blijkt weer: een dagje meelopen bij een collega in een andere overheids-, kennisinstelling of een bedrijf is een snelle en makkelijke manier om de kennisdeling in de sector van weg- en waterbeheer te vergroten, elkaars werelden beter te leren kennen en het netwerk te versterken.

Praktische informatie

Evenementdatum
26 oktober 2020
Kosten
Geen
Doelgroep
Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer
Contactpersoon
Ronald Wielinga
Ronald Wielinga
Personele uitwisseling, projectleider ikonderzoekwater

Over dit evenement

Voor wie zijn de meeloopdagen bedoeld?

Iedereen die op de een of andere manier in zijn werk betrokken is bij weg- of waterbeheer is van harte welkom om mee te doen. Dus of je nou een directeur bent, een uitvoerder, projectondersteuner, beleidsmedewerker, accountmanager of werkzaam in de communicatie: schrijf je vooral in, we kunnen allemaal van elkaar leren. De afgelopen jaren zijn er al meer dan 2.000 meeloopdagen georganiseerd. De ervaringen laten zien dat een dag meelopen inspirerend werkt, enorm leerzaam is en vaak het startpunt is van succesvolle samenwerkingen.

Van Hoogheemraadschap Rijnland naar Waterschap Drents Overijsselse Delta: schitterend om te zien hoe het ergens anders werkt , Platform WOW
Week van de WOW-factor
Werksessie Route Circulair: op weg met circulariteit
Week van de WOW-factor
Webinar AI en Assetmanagement
Week van de WOW-factor
Online inspiratiesessie Werk vanuit je eigen (veer)kracht aan een toekomstbestendige infrastructuur
Week van de WOW-factor
Mobility meets Philosophy in de regio: Apeldoorn
Week van de WOW-factor
Young Professionals Kennisfestival 2020