Week van de WOW-factor 2018

Ontmoeten, samenwerken, duurzame inspiratie opdoen of een dag meelopen met een collega beheerder. 

De Week van de WOW-factor is in 2018 van 24 tot en met 28 september. 

Young Professional Challenge

Wil jij een week lang 'out of the box' denken en met jonge collega’s werken aan een relevant en actueel vraagstuk? Doe dan van 24 tot en met 27 september mee aan de Young Professional Challenge.

Winnaars Young Professional Challenge 2017

Lees verder en doe mee

Meeloopdagen 

Van 24 t/m 28 september zijn er weer meeloopdagen: kijk mee bij een collega! Een dag meelopen bij een collega is een snelle en makkelijke manier om ervaringen te delen en elkaars werelden beter te leren kennen.

Lees verder (en meld je aan!)

 

Webinars in de Week van de WOW-factor

Webinar Blauwe Golf Verbindend

In het webinar op 24 september geeft Martijn van Hengstum uitleg over het project ‘Blauwe Golf Verbindend’ en wat jij kan met onze data van brugopeningen en ligplaatsbezetting.

Lees verder

Webinar Mindfulness voor weg- en waterbeheerders

je hebt een uitdagende baan waar behoorlijk wat op het spel staat en de verwachting is dat dit alleen maar toeneemt. Wat zou je kunnen doen om deze uitdagingen het hoofd te bieden? Om jezelf meer toekomstbestendig te maken? Train jezelf in Mindfulness te beginnen met dit webinar!

Lees verder

Themamiddag circulariteit

Op donderdagmiddag 27 september is de themadag circulariteit. We gaan je er binnenkort meer over vertellen!

Zomerschool Prins Hendrikzanddijk

Op dinsdag 25 september kun je kennis maken met het unieke project Prins Hendrikzanddijk op Texel. Het project, onderdeel van het landelijk Hoogwaterbeschermingsprogramma, omvat het op een innovatieve zandige wijze versterken van 3 kilometer kust.

Lees meer over deze interessante tocht naar Texel